Doprava zdarma

Jak nakupovat

Jak nakupovat - základní informace

  • Kupní smlouva
  • Platební podmínky a doprava
  • Reklamace
  • GDPR ochrana osobních údajů
  • Obchodní podmínky

 

Kupní smlouva

E-shop www.astrali.cz je určen pro Českou republiku. Kupní smlouva vzniká okamžikem doručení závazné objednávky kupujícího prodávajícímu e-shopu www.astrali.cz. Od tohoto momentu mezi kupujícím a prodávajícím vznikají vzájemná práva a povinnosti.Uzavřením kupní smlouvy kupující stvrzuje, že se seznámil s Obchodními podmínkami, Reklamačním řádem, a dalšími důležitými informacemi, a že s nimi souhlasí. Na obchodní podmínky je dostatečným způsobem kupující před vlastním uskutečněním objednávky upozorněn a má možnost se s nimi seznámit na www.astrali.cz.Kupujícímu bude objednávka potvrzena na e-mail uvedený v registračním formuláři. V případě, že některé zboží není na skladě, bude kupující kontaktován a bude dohodnut další postup.Smlouva je uzavírána v českém jazyce a je prodávajícím archivována za účelem jejího úspěšného splnění. Informace o jednotlivých krocích vedoucích k uzavření smlouvy jsou patrné z procesu objednávání v e-shopu www.astrali.cz a kupující má možnost před vlastním odesláním objednávky ji zkontrolovat a opravit.Po odeslání objednávky probíhá další komunikace s kupujícím prostřednictvím e-mailového kontaktu nebo telefonního kontaktu, které zadal kupující při registraci.

Ceny v e-shopu www.astrali.cz jsou uvedené v korunách českých (Kč) a jsou konečné. Prodávající není plátcem DPH. Ceny na webových stránkách mohou být měněny bez předchozího upozornění. Platný daňový doklad bude odeslán elektronicky e-mailem. Ceny uvedené na faktuře/daňovém dokladu jsou platné v době uskutečnění objednávky. Doba trvání akčních cen platí po dobu uvedenou v akci nebo do vyprodání zásob, pokud není stanoveno jinak. Ceny uvedené u jednotlivých přípravků neobsahují balné, dopravné a doběrečné.

 

Platební podmínky a doprava

Způsob platby
Zboží objednané přes e-shop www.astrali.cz a s tím spojené další náklady na dodání zboží (dopravné a balné) můžete uhradit následujícími způsoby:

  • bezhotovostně převodem na účet prodávajícího č. 123-9532630207/0100, vedený u společnosti Komerční banka, a.s. (dále jen „účet prodávajícího“);
  • bezhotovostně prostřednictvím platebního systému Shoptet Pay;
  • v hotovosti nebo platební kartou na dobírku v místě určeném kupujícím v objednávce;
  • v hotovosti či bezhotovostně platební kartou v provozovně prodávajícího FlowBEAUTY s.r.o. na adrese Slánská 381/10, 163 00 Praha 6;

Vyhrazujeme si právo v jednotlivých případech vyloučit určité způsoby platby nebo požadovat úhradu zboží předem.


Způsob a cena dopravy včetně balného
Doručení zásilky je možné následujícími způsoby:

  • prostřednictvím kurýrní služby PPL - platba předem
    • doručení na adresu kupujícího ... 90 Kč
    • doručení do Parcelshopu či Parcelboxu ... 70 Kč
  • prostřednictvím kurýrní služby PPL - na dobírku
    • doručení na adresu kupujícího ... 110 Kč
    • doručení do Parcelshopu či Parcelboxu ... 90 Kč
  • Osobní odběr potvrzené objednávky v sídle společnosti FlowBEAUTY s.r.o., Slánská 381/10, 163 00 Praha 6 je možný každý pracovní den mezi 8.00 - 16.00 hodinou zdarma. V místě výdeje je možné prohlédnout si i další produkty značky Astrali a případně je i objednat.

Dobírka je zpoplatněna částkou dle aktuálního ceníku dopravce PPL.

Zboží objednané přes e-shop www.astrali.cz je možné zasílat pouze na území České republiky.


Informace k doručení zásilky
Vámi objednané zboží expedujeme v závislosti na stavu skladu a vytíženosti co nejdříve. Obvyklá doba doručení službou PPL je do 3 pracovních dní. V případě osobního odběru v sídle společnosti FlowBEAUTY s.r.o., Slánská 381/10, 163 00 Praha 6, je možno vyzvednout zboží ihned po potvrzení objednávky dle otevíracích hodin výdejního místa.

Pokud si adresát nepřevezme zásilku a ta bude vrácena zpět prodávajícímu, bude zaslána opětovně na žádost adresáta a další poštovné bude adresátovi nafakturováno.

Prodávající informuje zákazníka e-mailem nebo SMS o termínu odeslání zásilky.

 

Reklamace

Případnou reklamaci je třeba uplatnit u společnosti FlowBEAUTY s.r.o., výhradního distributora kosmetiky ASTRALI pro ČR a SR se sídlem Slánská 381/10, 163 00 Praha 6, a to prostřednictvím e-mailové adresy info.astrali@flowbeauty.cz. Reklamace bude vyřízena nejdéle do 30 dnů od jejího uplatnění. Našim cílem je vyřídit reklamaci k maximální spokojenosti kupujícího.

 

GDPR ochrana osobních údajů

Prodávající prohlašuje, že s osobními údaji kupujících nakládá v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a od 25. 5. 2018 dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (GDPR ochrana osobních údajů), a to na dobu do odvolání tohoto souhlasu. Svůj souhlas můžete kdykoliv písemně odvolat na adrese prodávajícího. Poskytnuté osobní údaje slouží výhradně pro potřeby prodávajícího a nejsou poskytnuty třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný k bezproblémovému doručení zboží.


Osobní údaje kupujících jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Uzavřením kupní smlouvy dává kupující prodávajícímu souhlas se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího, a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu a jejich odstranění z databáze prodávajícího a další zákonná práva k těmto údajům.



V případě jakýchkoliv dotazů a nejasností nás můžete kontaktovat prostřednictvím e-mailu: info.astrali@flowbeauty.cz nebo telefonicky na čísle: +420 606 025 886 společnosti FlowBEAUTY s.r.o., výhradního distributora kosmetiky ASTRALI pro ČR a SR se sídlem Slánská 381/10, 163 00 Praha 6.


V Praze, 1. 10. 2023