5 důvodů, proč tě kosmetika Astrali bude bavit

Že i kosmetický průmysl to může myslet vážně s udržitelností? V Astrali to představuje základ naší práce. Je to úplně stejně důležitá hodnota jako účinnost. Péči o pleť pro tebe vyvíjíme tak, aby ti usnadňovala život a respektovala tvou jedinečnost. V článku odhalíš 5 důvodů, proč tě kosmetika Astrali bude bavit a souzní s tvými hodnotami.

5_duvodu-foto_02

1. Vysoký obsah přírodních látek

Příroda je pro nás v Astrali zdrojem inspirace. V našich laboratořích společně párujeme aktivní látky z přírodních zdrojů tak, aby spolupracovaly a tvé pokožce přinášely to nejlepší pro její komfort, svěží a zdravý vzhled.


Do receptur jsme zakomponovali jen to nejlepší: peptidy, výtažky z mořských řas, pečující olej ze sladkých mandlí, výživný olej z hroznových jadérek nebo zvláčňující meruňkový olej a mnoho dalších látek. Zajímají nás také nevšední ingredience, které zatím nejsou tak masivně využívány, ale my víme, že v péči o tvář i tělo ti přinesou ten správný efekt. Příkladem je třeba žlutý vlčí mák, který se vyznačuje pozitivními účinky při formování postavy.

 

2. Udržitelný přístup pro lepší budoucnost

Planeta potřebuje pomoci. Nechceme ji zahlcovat novým odpadem. Proto jsou všechny suroviny, které na výrobu obalů používáme, z recyklovaných materiálů, nebo pocházejí z lokalit, kde se na půdě hospodaří šetrně a udržitelně.


Na potisky kartonových krabiček používáme 100% biologicky odbouratelné barvy na přírodní bázi. A navíc jsou všechny papírové i plastové obaly recyklovatelné. Věříme, že cirkulární hospodářství je cestou k uchování planety pro budoucí generace.

 

3. Péče, která staví na jednoduchosti a šetří zdroje

V koupelně ani na kosmetickém stolku nemusíš mít pro správnou péči o pleť a pokožku celého těla desítky přípravků. V Astrali se držíme dvou požadavků, které ti usnadní tvé kosmetické rituály: jednoduchosti a účinnosti. I díky tomu se během své rutiny obejdeš dohromady mnohdy s méně než 10 produkty. Nikoli denně, ale týdně! Díky tomu můžeš šetřit životní prostředí i své finance.

 

4. Lehké a příjemné textury

Respektujeme potřeby tvé pleti i tvůj dynamický životní styl. Víme, že stihnout vše, co si stanovíš, není vždy jednoduché a chceme ti v tom pomoci. Proto jsme vyvinuli textury přípravků tak, aby se rychle vstřebávaly, byly lehké a nikterak tě v tvých plánech neomezovaly. Kosmetika má být přeci radost a zábava.

 

5. Prevence proti předčasnému stárnutí pokožky

S kosmetikou Astrali si udržíš mladistvý a šťavnatý vzhled pokožky mnohem déle. Klíčem je správná výživa buněk a jejich ochrana. Víme, co potřebuje mastná i smíšená pokožka, rozumíme nárokům té normální, suché i zralé. A přesně podle toho jsme namíchali receptury jednotlivých přípravků, aby dokázaly oddálit známky stárnutí, jak jen to jde. S Astrali o svou pokožku můžeš začít pečovat už před dvacítkou a výsledky tě budou těšit až do zralého věku.



Tvůj tým FlowBEAUTY - Astrali

5_duvodu-foto_01